Een nieuwe site, een nieuw begin

Een nieuwe site, een nieuw begin

Na het stoppen van de DaWanda marktplaats, waar ook al mijn dromenvangers gepost waren, heb ik besloten mijn pijlen helemaal op Etsy te richten. Mijn eigen plekje op internet blijft gevoelsmatig belangrijk en ik heb dan ook gekozen voor de 'Pattern' optie, verkopen lopen via Etsy, dus veilig en met alle betalingsmogelijkheden, maar de shop heeft een eigen domein en een eigen individuele vormgeving. 

Nu komt het stukje adverteren. Hoe leuk zal het zijn als jullie al je vrienden en familie vertellen van het bestaan van mijn website! Uiteindelijk is naar mijn mening de mond-op-mond reclame altijd nog de beste. 

In elk geval wil ik iedere lezer van harte welkom heten en ik hoop dat jullie met veel plezier mijn website gaan bekijken!

Legal imprint