Een goede vriendin!

Een goede vriendin!

2 Weken geleden kreeg ik de de vraag of ik een dromenvangers naar wens in andere kleuren kon maken. Zoals ik al vertelde is doe ik dat regelmatig en dat liet ik de betreffende klant natuurlijk weten. Al snel kwam er een bestelling voor 2 mooi dromenvangers, gewoon, zoals ze op de site stonden. Maar de klant was zo enthousiast dat ze mij verzekerde terug te komen om meer dromenvangers te bestellen voor vriendinnen. En inderdaad, een paar dagen geleden kwam het verzoek de dromenvanger TREASURE te maken maar dan in het roze. 

Dit is waar ik het voor doe, blije klanten die enthousiast reageren en als ze terug komen is dat natuurlijk helemaal super! 

Dus wil jij ook een dromenvanger, maar past de kleur net niet bij je interieur? Of is de maat niet helemaal  zoals je wilt, of wat voor speciale wensen je ook hebt. Stuur een berichtje via email of WhatsApp en ik zal je snel laten weten wat mogelijk is! 

Legal imprint