Een dromenvanger op bestelling

Een dromenvanger op bestelling

Regelmatig wordt aan mij gevraagd of ik ook een dromenvanger op bestelling kan maken. En het antwoord is natuurlijk ja

Het kan heel goed zijn dat je een dromenvanger ziet die je heel mooi vindt, maar dat de kleur net niet bij je inrichting past. Of dat je meer van zilver dan van bronzen assecoires houdt. Of misschien wil je twee dromenvangers combineren.

Eigenlijk zijn er heel veel mogelijkheden. 

Als je speciale wensen hebt, schroom dan niet om mij een bericht met je vraag te sturen. Ik kijk  wat je wilt is en stuur je een bericht met de mogelijkheden en de kosten.

Daarna kun je besluiten om de dromenvanger naar wens te laten maken, (of niet natuurlijk;) ). Als ik van jou de opdracht krijg, dan heb ik 1 tot 2 weken nodig om de dromenvanger te maken. Je krijgt een bericht met afbeeldingen en als je helemaal tevreden bent kun je hem bestellen!

Makkelijk toch? 

Legal imprint