Hallo bezoeker!

Hallo bezoeker!

Mijn eerste blog post, spannend! Ik ben beter in het maken van dromenvangers dan in het schrijven van een blog, maar toch wil ik een poging wagen. Voel je vrij om te reageren of hier een review of opmerking te plaatsen over mijn producten! Mijn verhaal vind je natuurlijk in de website, hier neem ik de tijd om je zo nu en dan te vertellen over mijn actuele bezigheden, plannen en ontwikkelingen. Ik hoop dat jullie mee genieten!

Het blijft elke keer weer leuk om te bedenken hoe ik weer een nieuwe en vooral originele kunstzinnige dromenvanger kan maken. De kleurencombinaties, materiaalgebruik, methode. Het maken van mijn kunstzinnige dromenvangers is voor mij een heel ontspannende activiteit. Ik kan mijzelf erin verliezen, en laat me volledig leiden door mijn eigen creativiteit.

Natuurlijk heb ook ik inspiratie nodig en dat vind ik van het internet tot in de natuur. Maar de resultaten ontstaan uit mijn creatieve brein. Soms sla ik de plank helemaal mis en wordt het kunststuk een monstrueus gedrocht. Soms blijkt de methode die ik bedacht heb niet te werken, maar ook dat heeft z'n voordelen. Zoals Mary Lou Cook het zo mooi verwoordt: "Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes, and having fun."

Op dit moment heb ik een nieuw patroon uitgeprobeerd voor een kleedje. Ik heb het wat aangepast, omdat het anders te groot werd, maar ik ben zover dat het verwerkt kan gaan worden tot, toch nog redelijk grote dreamcatcher.  Ik heb garen gebruikt in 3 kleurtinten wit. 

Deze combinatie gaat vast wel weer een mooie dreamcatcher opleveren. Ik heb er zin in!

Legal imprint