About - Type'60 dromenvangers / macramé art

Type'60, Mijn droom...

B e s t e b e z o e k e r.
Leuk kennis te maken.
Mijn naam is Ankie. Ik woon samen met mijn lieve vriend en ben moeder van 2 prachtige dochters en 1 heerlijke zoon, die allen op eigen benen staan. Ook ben ik een onwijs trotse oma van de 2 mooiste kleinkinderen ever!
Ik ben geboren in 1960 en daar vinden we de oorsprong van mijn handelsnaam, Type’60. Opgegroeid in de nadagen van de ‘hippie-periode’ en overlopend van creativiteit is de stap naar het maken van dromenvangers niet zo vreemd.
Het begon met een dromenvanger (dreamcatcher) voor mijn dochter, waarvan ik toen vond dat hij helemaal moest worden, zoals de de oude indianen ze maakten. Die dromenvanger is geëvolueerd naar het type dromenvanger die ik nu maak. Afgeleid van de hippe Ibizastijl, romantisch en opulent. Met minstens een mooi (zelf) gehaakt web, kralen en natuurlijk mooie veren. Ik varieer volop met kleuren en kleurcombinaties en de gehaakte kleedjes voor het web worden ook regelmatig geverfd met verschillende verfmethodes.  Ik heb een speciale techniek ontwikkeld, waardoor de bevestiging van het web in de ring onzichtbaar is en wordt omlijst door mooie kralen. Dat maakt Type'60 dromenvangers nog meer uniek, en dat is waar ik voor sta. Geen 13-in-een-dozijn product, maar stijlvol en enig in zijn soort.
Bent u onder de indruk van een dromenvanger, maar past de kleur niet bij uw inrichting? Schroom niet om een bericht te sturen naar mijn e-mail! Dan kan ik als u dit wilt een gelijkende dreamcatcher met de door u gewenste aanpassingen maken op bestelling, helemaal persoonlijk, voor u!
Ik ben trots op mijn dromenvangers en ik heb het plan om meer hippe interieurproducten te gaan ontwerpen en maken. Ik zou zeggen… Stay tuned! En.. Type’60 is ook op Instagram, Facebook en Pinterest te vinden!

Legal imprint